Onze redactie zoekt en controleert elke kortingscode en deal voor deze geplaatst worden op AD kortingcodes. Elke keer wanneer je via ons online winkelt verdienen we mogelijk een commissie. Wil je er meer over lezen klik danhier.

Veelgestelde vragen

Kortingscodes en aanbiedingen

Een kortingscode is een code, die je online bij het afrekenen kunt invoeren. Met deze code ontvang je dan direct korting op jouw bestelling. Dat kan een vast bedrag of een percentage zijn of bijvoorbeeld gratis verzending. Meestal moet je bestelling voor het gebruik van een kortingscode aan een aantal voorwaarden voldoen zoals een minimum bestelbedrag.

Om de beste codes van jouw favoriete shops te vinden kun je de zoekbalk op onze pagina gebruiken. Je hoeft hier alleen maar de naam van de webshop in te vullen en je ziet vanzelf alle codes en andere deals. Als er geen zoekresultaten zijn, controleer dan of de naam juist geschreven is. Mocht er dan nog niets naar boven komen, dan zijn er op dat moment geen aanbiedingen voor deze shop te vinden.

Ga naar de pagina van de webshop waar je een kortingscode voor zoekt. Klik op de gewenste code waarna een pop-up scherm opent. Nu kun je de kortingscode kopiëren door op de tekst 'kopieer kortingscode' te klikken. Je kunt de code ook selecteren en via ctrl-c kopiëren. Vervolgens klik je op 'ga naar de winkel' waar je kunt beginnen met shoppen of de bestelling kunt afronden!

Zodra je het winkelmandje gevuld hebt, kun je de bestelling afronden. Dit is het moment om de kortingscode in het hiervoor bestemde invulveld te plakken. Het verschilt per webshop op welk moment van het bestelproces een code kan worden ingevoerd.

Als je merkt dat de code niet werkt, controleer dan of deze nog geldig is en of aan alle gestelde voorwaarden is voldaan.

Op AD.nl vind je kortingscode en informatie over korting en besparen. Wij weten precies welke kortingscodes werken en wanneer je de hoogste korting krijgt. Ook als er even geen kortingscode beschikbaar is, geven we tips om alsnog met korting te bestellen.

Heb je zelf een kortingscode gevonden die wij nog niet op de pagina hebben? Dan waarderen wij het ontzettend als je deze aan ons doorgeeft. Dit kun je doen door op de pagina van de shop op 'vul de kortingscode hier in' te klikken. Zo help je ook andere online shoppers te besparen.

Gebruik maken van kortingscodes via AD.nl is volledig gratis. Het is niet nodig om te registreren of enige informatie in te vullen.

Het niet werken van een kortingscode kan verschillende oorzaken hebben. Controleer allereerst de voorwaarden van de code. Is er bijvoorbeeld een minimum bestelbedrag van toepassing? Of geldt de korting alleen op bepaalde producten? Mocht dit allemaal in orde zijn, kun je een niet werkende code aan ons doorgeven via de contactpagina. Wij zorgen er dan voor dat deze van de website verwijderd wordt.

Wij ontvangen kortingscodes vanuit verschillende bronnen. Soms ontvangen we ze direct vanuit de webshop, soms krijgen we ze aangeleverd vanuit affiliate netwerken of via influencers. Geverifieerde codes zijn gecontroleerd door onze editors en komen vanuit een betrouwbare bron. Daardoor weet je 100% zeker dat deze kortingscodes werken. Op onze pagina staan ook codes gemarkeerd als 'exclusief'. De exclusieve codes zijn kortingscodes die alleen bij ons te vinden zijn.

Shoppen met korting is een van de leukste dingen die er is. Dus heb je korting gescoord met een code van ons? Dan vernemen wij dat graag. Na het kopiëren van de code wordt er gevraagd of de code gewerkt heeft. Je kunt die vraag beantwoorden met een duimpje omhoog of omlaag.


AD Kortingscodes 2024Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ | Hoe wij werken | Ons team |