AD Kortingscodes is een commerciële samenwerking met Global Savings Group. Wij ontvangen mogelijk een commissie indien u gebruik maakt van de kortingen op onze pagina.

Veelgestelde vragen

Kortingscodes en aanbiedingen

Een kortingscode is een code, die u online bij het afrekenen kunt invoeren. Met deze code ontvangt u dan direct korting op uw bestelling. Dat kan een vast bedrag of percentage zijn of bijvoorbeeld gratis verzending. Meestal moet er voor het gebruik van een kortingscode aan een aantal voorwaarden voldoen zoals een minimum bestelbedrag.

Om de beste codes van uw favoriete shops te vinden kunt u de zoekbalk op onze pagina gebruiken. U hoeft hier alleen maar de naam van de shop in te vullen en u ziet vanzelf alle codes en andere deals. Als er geen zoekresultaten zijn, controleer dan of de naam juist geschreven is. Mocht er dan nog niks naar boven komen zijn er op dat moment geen aanbiedingen voor deze shop te vinden.

Ga naar de pagina van de webshop waar u een kortingscode voor zoekt. Klik op de gewenste code waarna een pop-upscherm opent. Nu kunt u de kortingscode kopiëren door op de tekst 'kopieer kortingscode' te klikken. U kunt de code ook selecteren en via ctrl-c kopiëren. Vervolgens klikt u op 'ga naar de winkel' waar u kunt beginnen met shoppen of de bestelling kunt afronden!

Zodra u het winkelmandje gevuld heeft kunt u de bestelling afronden. Dit is het moment om de kortingscode in het hiervoor bestemde invulveld te plakken. Het verschilt per webshop op welke moment van het bestelproces een code kan worden ingevoerd.

Als u merkt dat de code niet werkt, controleer dan of deze nog geldig is en of aan alle gestelde voorwaarden is voldaan.

Op AD Kortingscodes vindt u dé informatie over korting en besparen. Wij weten precies welke kortingscodes werken en wanneer u de hoogste korting krijgt. Ook als er even geen kortingscode beschikbaar is, geven wij tips om alsnog met korting te bestellen.

Heeft u zelf een kortingscode gevonden die wij nog niet op de pagina hebben? Dan waarderen wij het ontzettend als u deze aan ons doorgeeft. Dit kunt u doen door op de pagina van de shop op 'vul de kortingscode hier in' te klikken. Zo helpt u ook andere online shoppers te besparen.

Gebruikmaken van kortingscodes via AD is volledig gratis. Het is niet nodig om te registreren of enige informatie in te vullen.

Het niet werken van een kortingscode kan verschillende oorzaken hebben. Controleer allereerst de voorwaarden van de code. Is er bijvoorbeeld een minimum bestelbedrag van toepassing? Of geldt de korting alleen op bepaalde producten. Mocht dit allemaal in orde zijn kun je een niet werkende code aan ons doorgeven via de contactpagina. Wij zorgen er dan voor dat deze van de website verwijderd wordt.

Wij ontvangen kortingscodes vanuit verschillende bronnen. Soms ontvangen we ze direct vanuit de adverteerder, soms krijgen we ze aangeleverd vanuit affiliate netwerken of via influencers. De informatie is niet altijd kloppend. Geverifieerde code zijn gecontroleerd door onze editors en komen vanuit een betrouwbare bron. Op onze pagina staan ook codes gemarkeerd als 'exclusief'. De exclusieve codes zijn kortingscodes die alleen bij ons te vinden zijn.

Shoppen met korting is een van de leukste dingen die er is. Dus heeft u korting gescoord met een code van ons? Dan vernemen wij dat graag. Na het kopiëren van de code wordt er gevraagd of de code gewerkt heeft. U kunt die vraag beantwoorden met een duimpje omhoog of omlaag.


AD Kortingscodes 2024Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ |