Onze redactie zoekt en controleert elke kortingscode en deal voor deze geplaatst worden op AD kortingcodes. Elke keer wanneer je via ons online winkelt verdienen we mogelijk een commissie. Wil je er meer over lezen klik danhier.

Hoe wij AD kortingscodes voorzien van codes

Misschien vraag jij je, net als veel van onze bezoekers, af hoe het nou toch werkt met die kortingscodes. Nou, we hebben je vraag gehoord en leggen je hier precies uit hoe het werkt.

Om het duidelijk aan je uit te kunnen leggen hebben we deze pagina gemaakt waarin we stap-voor-stap beschrijven hoe AD kortingscodes aan de kortingen komt en welke checks we vooraf doen om te zorgen dat alles goed werkt. Editors in ons team doen dit elke dag en zijn daarom sterren in het vinden van de beste deals. Zij delen graag de slimste bespaartrucs met jou.

Hoe en waar vinden wij codes?

 • Directe samenwerkingen

  Betrouwbare bronnen voor het ontvangen van kortingscodes zijn affiliate netwerken en de webshops zelf. We werken direct met deze partijen samen en daardoor weten we onder andere zeker dat de kortingen geldig zijn. Ook kunnen we snel schakelen en aanpassingen doen wanneer dit nodig is.

  Affiliate netwerken zijn de schakel tussen ons platform en webwinkels. Ze zorgen ervoor dat alles eerlijk verloopt en dat wij betaald krijgen voor de verkopen die via ons worden gedaan.

  Onze kortingscodewebsite is voor veel van onze partners (webwinkels) een onderdeel van hun marketingstrategie. Door kortingscodes in te zetten willen ze reclame maken voor hun merk en meer bezoekers naar de digitale winkel krijgen. Daardoor kiezen ze er soms voor om alleen voor kortingscodewebsites een code te leveren. Deze korting is dus niet te vinden op de eigen website van een retailer of bijvoorbeeld in hun wekelijkse nieuwsbrief.

  De directe samenwerking met grote merken uit Nederland zorgt ervoor dat we altijd actuele deals plaatsen en ook als een van de eersten op de hoogte zijn van bijvoorbeeld seizoensaanbiedingen.

  Met een aantal webshops hebben we een dermate goede band dat we ook exclusieve codes kunnen aanbieden. Hoe dat werkt, lees je hieronder.

 • Exclusieve kortingscodes

  We streven ernaar het voor iedereen mogelijk te maken om te besparen tijdens online winkelen. Exclusieve codes zijn hier een goed voorbeeld van.

  De samenwerking met webshops en affiliate netwerken zorgt ervoor dat dit mogelijk is. We plaatsen geregeld exclusieve kortingscodes. Zoals eerder al beschreven zijn deze kortingscodes alleen te vinden op ons platform. Naast dat wij de enige zijn die de code aanbieden, proberen we natuurlijk ook de hoogste korting voor onze bezoekers te garanderen.

  We weten welke aanbiedingen en codes het meest gebruikt worden en proberen daarom deze populaire deals zo vaak mogelijk aan te bieden.

 • Extra inspanning voor extra korting

  We lopen dagelijks vele webshops handmatig na om te kijken of er nog deals of sales zijn die we kunnen plaatsen waarmee we jou een totaaloverzicht geven van de korting bij je favoriete webshop.

  Daarnaast staan we ingeschreven voor nieuwsbrieven van de populairste webshops en checken deze dagelijks. Als er een kortingscode via een nieuwsbrief wordt verstuurd, dan kun je deze ook bij ons vinden.

  We kijken altijd verder dan de homepage. We duiken dieper de website in op zoek naar slimme bespaarmogelijkheden, waarvan we vermoeden dat jij die graag wilt weten.

  Dit speurwerk bespaart jou veel tijd. We hebben voor veel webshops een aparte pagina. Je vindt daar alle bespaaropties. Op zoek naar een specifieke webshop? Gebruik de zoekbalk om de shop te vinden of kijk in ‘Beste Winkels’ in het menu.

Zo checken wij ons aanbod

Veel van onze kortingscodes komen direct van de webshops zelf. Hierdoor weten we al veel over welke korting de code geeft en tot wanneer je hier gebruik van kunt maken. Toch komt het regelmatig voor dat er iets verandert aan de code. De voorraad kan op zijn of de code is toch langer geldig. Er kan natuurlijk ook gewoon een menselijke fout zijn gemaakt. We checken daarom de kortingscodes om te weten of ze nog steeds geldig zijn met dezelfde voorwaarden.

Deze checks doet ons team handmatig. Er wordt gekeken of de kortingscode nog korting geeft door deze in te voeren in het winkelmandje.

Als laatste check kijken we goed of alle voorwaarden van de korting kloppen. Op deze manier kunnen we direct contact opnemen met een partner wanneer we zien dat er iets niet meer werkt of niet meer geldig is.

Mocht je een code bij ons gebruiken die niet meer blijkt te werken, laat het ons weten door een berichtje te sturen via het contactformulier.

AD Kortingscodes 2024Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ | Hoe wij werken | Ons team |