Onze redactie zoekt en controleert elke kortingscode en deal voor deze geplaatst worden op AD kortingcodes. Elke keer wanneer je via ons online winkelt verdienen we mogelijk een commissie. Wil je er meer over lezen klik danhier.

Het AD kortingscodes team

Ontmoet hier ons team dat zich dagelijks inzet om de beste kortingscodes voor jou te vinden

Ons team bestaat uit e-commerce experts. Er is niets wat we liever doen dan het vinden van goede kortingscodes of het ontdekken van onverslaanbare aanbiedingen die het leven van onze lezers kunnen veranderen. Tussen het zoeken, beoordelen en schrijven door zijn we voortdurend op zoek naar de beste kortingsdeals om met jou te delen. Hoewel we gepassioneerde schrijvers zijn, zijn we ook fervent gebruikers van kortingscodes. We shoppen graag online en het liefst met een flinke korting. Daardoor begrijpen we het belang van met vertrouwen online winkelen met behulp van codes.

Lesley van der Velden
Lesley van der Velden

DPG Media

Sinds 2018 zijn we met onze partner Global Savings Group subdomein kortingscodes.ad.nl gestart. Als direct aanspreekpunt, ben ik trots te zeggen dat we zijn uitgegroeid tot een van de grootste kortingscodewebsites in Nederland. Samen zetten we ons in om verder te groeien en hopelijk nog meer mensen blij te maken met geweldige kortingen en deals!

Dorti Abercrombie
Dorti Abercrombie

Content Manager

Als teamleider bij Global Savings Group combineert ze haar passie voor content met leiderschap en strategische planning. Met een achtergrond in communicatie en media leidt ze het team bij het creëren van hoogwaardige content. Haar rol omvat projectcoördinatie, teambegeleiding en het ontwikkelen van effectieve contentstrategieën.

"Ik waardeer vooral de mogelijkheid om een getalenteerd team te leiden in een dynamische omgeving, waarbij we impact maken in digitale marketing. Een groot voordeel van mijn functie is de kans om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, terwijl ik bijdraag aan het succes van ons bedrijf."

Sander Veenhuis
Sander Veenhuis

Head of Partner Growth

Als Head of Partner Growth bij Global Savings Group, brengt Sander een achtergrond in accountmanagement en sales met zich mee. Met een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van samenwerkingen en het stimuleren van omzetgroei, heeft hij waardevolle ervaring opgedaan in het beheren van belangrijke accounts en het optimaliseren van relaties met partners.

"In mijn rol vind ik veel voldoening in de samenwerking met diverse partners en hen te helpen hun marketingdoelen te bereiken. Ik hou van het werken in een dynamische omgeving waar creativiteit en teamwork sterk worden aangemoedigd."

AD Kortingscodes 2024Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ | Hoe wij werken | Ons team |