Onze redactie zoekt en controleert elke kortingscode en deal voor deze geplaatst worden op AD kortingcodes. Elke keer wanneer je via ons online winkelt verdienen we mogelijk een commissie. Wil je er meer over lezen klik danhier.

Welkom bij AD kortingscodes

De missie van AD kortingscodes is om jou te helpen zoveel mogelijk geld te besparen op online aankopen.

Dagelijks bieden we hier 3600 deals voor ruim 450 webshops. Zo maken wij besparen voor jou heel makkelijk.

Redactionele noot

Waarom AD.nl ook kortingscodes aanbiedt

Onze website biedt naast (regionaal) nieuws het perfecte platform om slim winkelen te bevorderen. We willen onze lezer helpen slimmer online te winkelen door middel van kortingscodes. Het aantal webwinkels dat we aanbieden is enorm gegroeid. Ik zie elke dag meer lezers ons platform ontdekken en gebruik maken van de beste kortingen. We werken hard om te blijven groeien en de grootste kortingscode website van Nederland te worden!

Zo vinden en plaatsen wij de beste kortingscodes voor jou

Elke dag zoeken we naar nieuwe kortingscodes en deals. Daarnaast speuren we naar de beste bespaarmogelijkheden zodat onze bezoekers een overzicht hebben van alle actuele kortingen in Nederland.

Hoe we dit doen? We zoeken constant naar de beste aanbiedingen van de aangesloten webwinkels. Wanneer er een deal voorbijkomt die ons interessant lijkt om te delen met onze lezers, start het proces van verificatie. We testen elke kortingscode om er zeker van te zijn dat de code werkt.

We zijn hierbij een samenwerking aangegaan met Global Savings Group (GSG). Een gevestigde orde op het gebied van kortingscodes. Hun goede contacten met webwinkels en de technologie helpen ons bij het verkrijgen van de beste deals.

We zorgen ervoor dat de kortingen en het aanbod van webshops voldoen aan de hoge verwachtingen van onze lezers. Alleen zo kunnen we garanderen dat je ook echt voordeel haalt uit ons aanbod.

Het team

Het team van AD kortingscodes bestaat uit professionele koopjesjagers die constant op zoek zijn naar de beste bespaarmogelijkheden. Zo bespaar jij direct op nieuwe kleding, vakanties en handige gadgets of huishoudelijke apparaten. Het team weet het beste hoe dit moet en weet ook dat je je geld maar één keer kan uitgeven.

Ontmoet het team

Lesley van der Velden
Lesley van der Velden

DPG Media

Dorti Abercrombie
Dorti Abercrombie

Content Manager

Sander Veenhuis
Sander Veenhuis

Head of Partner Growth

Kwaliteitseisen en controle

Ons doel is ervoor te zorgen dat je ook echt voordeel haalt uit de kortingscodes op AD.nl. Daarom checkt ons team zorgvuldig elke code voordat deze online komt te staan.

Zodra we een kortingscode vinden, testen we deze handmatig om zeker te weten dat de code werkt. Dat is de eerste voorwaarde om een kortingscode te plaatsen.

Maar er is meer. We bekijken ook de voorwaarden van kortingscodes, zoals einddatum of minimale bestelbedrag. Dit willen we precies kunnen weergeven, zodat het meteen duidelijk is wat de korting is die je ontvangt.

We controleren daarnaast regelmatig of het huidige aanbod van codes en deals nog werkt en van toegevoegde waarde is voor onze lezers. Zodra er niet meer aan deze eis kan worden voldaan, halen we de korting offline.

Alleen door dit zorgvuldige proces van verificatie, testen en monitoren kunnen we ervoor zorgen dat we de juiste en werkende deals kunnen aanbieden. We streven hier naar de hoogste kwaliteit.

Kom je een code tegen die niet meer werkt? Laat het ons weten. Dan kunnen we nalopen waarom het niet meer werkt en indien nodig kunnen we dit terugkoppelen aan de webshop.

Wil je meer weten? Op de ‘Uitgelegd: AD kortingscodes’ pagina vind je meer informatie.

Zo mis je geen enkele kortingscode

Alle kortingscodes vind je op kortingscodes.ad.nl. Hier kan je gemakkelijk zoeken naar webshops en alle kortingscodes.

Een snelle manier om erachter te komen of je favoriete webshop een kortingscode heeft, is door gebruik te maken van de zoekbalk. Typ hier de naam van de webshop in en je krijgt direct een overzicht van alle kortingen.

In de Top 20 vind je kortingscodes die op dit moment enorm populair zijn bij onze lezers. Je geld uitgeven op een slimme manier was nog nooit zo makkelijk.

Onze belofte

We werken samen met veel webshops, We plaatsen hun codes en deals op het AD kortingscode platform. Als je via ons een bestelling hebt gedaan bij een webshop, ontvangen wij soms een klein percentage van het aankoopbedrag.

Of we wel of niet samenwerken met een webshop, weerhoudt ons niet van het plaatsen van de beste deals. We zetten ons dagelijks in om de beste kortingscodes te plaatsen. Deze moeten werken en klaar zijn om te gebruiken.

We hebben geen toegang tot verkoopgegevens of persoonlijke data. We verkopen ook geen data die beschikbaar is na het gebruik van onze codes. Het beschermen van jouw privacy nemen we serieus.

We plaatsen regelmatig kortingscodes waar wij geen vergoeding voor krijgen. We bieden deze aan, omdat we streven naar de beste bespaarmogelijkheden voor jou.

Wil je meer informatie of heb je feedback voor ons?

AD Kortingscodes 2024Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ | Hoe wij werken | Ons team |