AD Kortingscodes is een commerciële samenwerking met Global Savings Group. Wij ontvangen mogelijk een commissie indien u gebruik maakt van de kortingen op onze pagina.

Ons Kantoor NL
ONS DOEL

Welkom bij AD kortingscodes van Global Savings Group

De missie van Global Savings Group is om jou te helpen zoveel mogelijk geld te besparen op online aankopen. Op de pagina’s van AD Kortingscodes vind je altijd de beste codes en deals waarmee je kunt besparen op je aankopen.

WAT WIJ DOEN

We helpen jou meer uit het leven te halen

GSG helpt je geld te besparen op iedere online aankoop die je doet. Op onze platforms vind je alle bespaarmogelijkheden van duizenden retailers. AD Kortingscodes heeft pagina’s van honderden online winkels die boordevol staan met codes en deals. Hier zie je in een handig overzicht op welke manieren je bij een winkel kunt besparen.

Het team van AD kortingscodes zoekt dagelijks naar codes en scherpe deals van shops en plaatst deze op de bijbehorende pagina’s. De codes worden iedere dag gecheckt, zodat alleen werkende vouchers op de pagina staan. Met een slim algoritme zorgen we ervoor dat de beste codes altijd bovenaan de pagina staan.

ONZE STRATEGISCHE SAMENWERKING

Hoe we je helpen geld te besparen

De samenwerking met AD kortingscodes is sinds de start in 2018 uitgegroeid tot een groot succes. We hebben de afgelopen jaren veel prestaties geleverd en zijn trots op de goede samenwerking.

Je kunt nu al terecht voor korting bij meer dan 450 webshops op AD kortingscodes. Elke maand voegen we daar weer nieuwe shops aan toe. Zo zorgen we voor een ruim aanbod aan shops waarbij je kunt besparen. Dankzij de goede samenwerking genereren we duizenden transacties per maand.

 
Vorig jaar hebben we Voor Black Friday 2023 hebben we
5 190.000 950+
jaar in de markt transacties gegenereerd vouchers geplaatst
ONS TEAM VAN EXPERTS

Het team van content en commerciële experts werkt samen om de beste besparingen te plaatsen

Het enthousiaste en getalenteerde team van GSG werkt hard om de beste service te bieden aan onze bezoekers.

Het team van GSG verzamelt dagelijks enthousiast de beste bespaarmogelijkheden voor onze bezoekers. Onze getalenteerde editors zoeken in nieuwsbrieven en op websites naar kortingscodes en scherpe deals. Ook via onze netwerken komen we aan de beste codes en deals. Met jarenlange ervaring weten we je per winkel te vertellen hoe je het beste kunt besparen.

De accountmanagers van GSG zijn ervaren netwerkers en zorgen voor hechte samenwerkingen met de shops uit ons netwerk. Zo bieden we je vaak exclusieve codes die je nergens anders kunt krijgen.

17
editors in het team
350
Nieuwe vouchers per week
17853
kortingen aangemaakt in het afgelopen jaar
OVER ONS

Hoe we geld verdienen

We werken samen met vele webshops en affiliate netwerken. Meestal ontvangen we een bedrag via onze netwerken voor iedere aankoop die via ons platform wordt gedaan. Ons accountmanagementteam heeft contact met veel adverteerders en zorgt regelmatig voor exclusieve codes waarmee onze bezoekers alleen via ons platform extra korting kunnen krijgen.

Daarnaast ontvangen we vaste bedragen via een aantal shops die bij ons adverteren. We selecteren alleen de beste deals via onze adverteerders, zodat de bezoeker altijd verzekerd is van de scherpste besparingen.

Tot slot plaatsen we ook vaak deals zonder dat we daar commissie voor ontvangen. Sommige deals zijn gewoon te goed om niet te plaatsen en zorgen ervoor dat we altijd de beste content online hebben staan.

Wil je meer informatie of heb je feedback voor ons?

AD Kortingscodes 2024Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ |