Beste winkels
Menu

AD Kortingscodes is een commerciële samenwerking met Global Savings Group. Wij ontvangen mogelijk een commissie indien u gebruik maakt van de kortingen op onze pagina.

Dit zijn wij

Bij AD Kortingscodes werken onze redacteuren iedere dag hard aan het verzamelen van de laatste kortingscodes en acties van honderden webshops. Met dit kortingscodeplatform bieden we alle hulpmiddelen zodat lezers nooit te veel hoeven uit te geven aan hun online aankoop. Het team van koopjesjagers verzamelt kortingscodes, acties en tips en plaatst deze zo snel mogelijk online. Zo zijn onze vaste bezoekers altijd als eerste op de hoogte van alle mogelijke manieren om te besparen.

Wij helpen je graag met besparen

AD.nl is door het jarenlang aanbieden van artikelen van hoge kwaliteit een van van de grootste nieuwswebsites van Nederland geworden. Nieuws brengen we snel en accuraat en we staan er om bekend om naast het landelijke nieuws, ook het het laatste sport-, entertainment- en lokale nieuws volledig te verslaan. Door de jaren heen heeft het AD door verschillende tests zoals de AD-oliebollentest en de AD-friettest de Nederlandse consument geholpen met het maken van de beste beslissingen. Met AD Kortingscodes zorgen we ervoor dat we onze bezoekers nog meer van dienst zijn.

Lezers van AD.nl zijn betrokken en de band die we met bezoekers hebben is daarom ook sterk. Door het aanbieden van de laatste deals en kortingscodes zorgen we ervoor dat het leven een stukje voordeliger wordt. Codes vind je eenvoudig terug op onze website. De beste kortingscodes staan in onze top 20, maar je kunt ook via de zoekbalk naar de webshop waar je wilt besparen. Daarnaast sluiten wij regelmatig interessante deals met partners. Hierdoor kunnen we exclusieve codes aanbieden die nergens anders te vinden zijn.

Het kortingscodeplatform is een samenwerking tussen AD.nl en Global Savings Group. De content die op de website wordt getoond wordt gemaakt en goedgekeurd door de redactieteams van het Algemeen Dagblad en Global Savings Group. Door de kennis die Global Savings Group al jaren heeft op het gebied en besparen te combineren met de expertise van het Algemeen Dagblad kan het redactionele team zorgvuldig, accuraat en snel de beste kortingscodes en deals aanbieden. De redacteuren testen de codes die online komen en zorgen ervoor dat er alleen content van hoge kwaliteit online komt. Heb je toch nog vragen of wil je ons wat vertellen? Neem dan hier contact met ons op.

AD Kortingscodes 2023Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ |