AD Kortingscodes is een commerciële samenwerking met Global Savings Group. Wij ontvangen mogelijk een commissie indien u gebruik maakt van de kortingen op onze pagina.

Ons kantoor
ONZE MISSIE

Welkom bij AD Kortingscodes & Global Savings Group

Bij Global Savings Group is het onze missie om je met AD Kortingscodes de meeste waarde voor je geld te geven elke keer als je online shopt door je de laatste deals en bespaartips te bieden.

We helpen jou meer uit het leven te halen

Sinds 2018 werken GSG en AD samen om de beste kortingscodes en aanbiedingen te leveren van de grootste adverteerders in Nederland.

Met onze expertise zorgen we samen voor slimme kopers met een snelle en efficiënte methode om te besparen op hun aankopen. We zien uit naar de toekomst en naar mogelijkheden om te groeien binnen onze uitstekende samenwerking met AD.

OVER ONS

AD Kortingscodes: een onderdeel van de online winkelstraat

Global Savings Group (GSG) biedt bespaarmogelijkheden aan onze klanten sinds 2012. We zijn toegewijde koopjesjagers en hebben onze platforms en samenwerkingen opgebouwd over de hele wereld. Hiermee bieden we je de beste manieren om op je aankopen te besparen..

Op onze website kun je exclusieve voordelen, deals en bespaaradvies voor meer dan 1.000 merken vinden, inclusief veel van jouw favorieten!

We zijn erg trots dat ons werk ervoor zorgt dat klanten over de hele wereld hun favoriete producten kunnen kopen zonder dat ze daar te veel geld aan hoeven uit te geven.

Onze samenwerking met AD is gestart in 2018. Op AD Kortingscodes voegen we dagelijks nieuwe codes en deals toe die jou helpen zo goedkoop mogelijk te shoppen bij je favoriete online winkels.

 
Vorig jaar Actief in meer dan Voor Black Friday 2022
18,5 20 25.000
miljoen aankopen goedkoper gemaakt landen vouchers gepubliceerd
ONS TEAM

Kortingscodes verzameld door experts in besparen

Het enthousiaste en getalenteerde team van GSG werkt hard om de beste service te bieden aan onze bezoekers.

Elke dag streven onze collega’s ernaar je de beste deals en bespaartips te bieden. We werken nauw samen met onze adverteerders om er zeker van te zijn dat we werkende, valide en actuele deals kunnen aanbieden die je kunt gebruiken voor je favoriete producten. Vanuit ons kantoor in de Oranjekerk in Amsterdam voegen we dagelijks nieuwe bespaarmogelijkheden toe aan AD Kortingscodes.

Zoek op onze pagina’s naar je geliefde merken en shops en maak gebruik van onze beste en scherpste deals.

500+
medewerkers
40
nationaliteiten
10
kantoren wereldwijd

Heb je niet kunnen vinden waar je naar zocht of wil je feedback geven?

AD Kortingscodes 2023Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ |