KortingscodesPowered by
  Suggesties:
   Recent bezocht

    Bespaar met een Historia kortingscode

    Hier vind je alle Historia korting van september 2020

    Bezoek de shop

    Neem een jaarabonnement op Historia met 40% korting

    Bekijk deal

    Met een abonnement lees je ook onbeperkt alle artikelen digitaal

    Bekijk deal

    Neem een abonnement en kies een gratis boek uit, bijvoorbeeld over de Tweede Wereldoorlog

    Bekijk deal

    Ontvang gratis een noice-cancelling-koptelefoon bij je abonnement

    Bekijk deal

    Ontvang 4 nummers voor slechts €14,95

    Bekijk deal

    3 nummers uitproberen en automatisch laten stoppen? Dat kan nu met 28% korting

    Bekijk deal
    (1 van de 1)
    50%korting

    Historia kortingscode voor 50% korting

    De beste kortingscode die wij hier online hadden, gaf je maar liefst 50% korting op een abonnement. Zodra er weer zo'n goede code beschikbaar is, vind je deze natuurlijk op onze pagina. Houd deze pagina dus in de gaten om geen kortingen mis te lopen!

    Deze kortingscodes kon je eerder bij ons vinden, wie weet werken ze nog. Probeer het eens!

    Ontvang 30% korting op een abonnement van 4 nummers
    Bekijk code
    Historia kortingscode: sluit een abonnement af met 50% korting
    Bekijk code

    Dit biedt Historia ook

    Goede service

    Krijg je je magazine in de bus, maar blijkt deze beschadigd te zijn? Geen probleem! Stuur een mailtje naar de abonnementenservice van het blad. Je ontvangt dan helemaal kosteloos een nieuw exemplaar. Je vindt alle contactgegevens op de website.

    Neem contact op met de klantenservice

    Wil je je abonnement stopzetten of juist verlengen? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan zowel per mail als telefonisch. Het e-mailadres en telefoonnummer vind je op de website onder 'Abonneren'. De klantenservice zal je zo snel mogelijk helpen.

    Lees artikelen helemaal gratis

    Is er momenteel geen Historia kortingscode beschikbaar? Of wil je om een andere reden nog even wachten met een abonnement afsluiten? Dan kun je op de website van Historia ook al een heleboel artikelen over geschiedenis lezen. Dit biedt uiteraard niet de voordelen van een abonnement, maar is wel helemaal gratis. Neem dus eens een kijkje op de website. Zo krijg je ook een goed idee van de artikelen en onderwerpen. Je vindt er korte en langere stukken over uiteenlopende tijden. Als dit je bevalt, weet je dus zeker dat je geen miskoop doet met een abonnement!
    40%korting
    De meest recent toegevoegde actie op deze pagina

    Bespaar met een Historia kortingscode

    Wil jij elke zes weken boeiende, interessante en spannende artikelen over geschiedenis lezen? Neem dan een abonnement op het tijdschrift Historia! Dit kan extra voordelig met een kortingscode. Die vind je op deze pagina. Vul de code in bij het bestelproces en geniet voordelig van je abonnement. Lees bijvoorbeeld over Hitler en het Duitse verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog. Of over de geschiedenis van de pestepidemie. Of ontdek hoe Toetanchamon nou eigenlijk stierf.
    2000
    Toon meerVerberg

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Je kunt je via de website gratis aanmelden voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan interessante artikelen direct in je mail. Daarnaast word je zo op de hoogte gehouden van Historia kortingen en aanbiedingen. Altijd handig!
    2000
    Toon meerVerberg

    Lees het magazine gratis digitaal

    Met een abonnement op dit tijdschrift zit je nooit meer zonder historische verhalen. Als abonnee kun je het magazine namelijk ook gratis digitaal lezen. Waar je ook bent, je hebt de leukste artikelen dus altijd bij de hand. Ook ontzettend handig voor op reis.
    2000
    Toon meerVerberg

    Pak 40% korting op een Historia-abonnement

    Ook zonder Historia kortingscode kun je flink besparen op een abonnement. Op de website vind je namelijk regelmatig enorm goede aanbiedingen voor het blad. Zo scoor je vaak tot wel 40% korting op een jaarabonnement. Omdat je in de eerste plaats al bespaart met een abonnement ten opzichte van losse nummers is dit extra voordeel!
    2000
    Toon meerVerberg

    Scoor een gratis cadeau

    Wil je een abonnement afsluiten? Dan kun je behalve voor kortingen ook kiezen voor een gratis welkomstcadeau. Kies bijvoorbeeld voor een DVD-box over Operation Market Garden of een noise-cancelling-koptelefoon. Of wat dacht je van het boek Bosatlas van de Tweede Wereldoorlog? Maar ook een rugzak of draadloze telefoonoplader behoren tot de mogelijkheden. Voor ieder wat wils dus!
    2000
    Toon meerVerberg

    Mis deze shops niet

    • adidas
    • Blokker
    • Douglas
    • H&M
    • Happy Socks
    • Hunkemöller
    • JD Sports
    • Kwalitaria
    • Lookfantastic
    • Nike
    • Philips
    • Reebok
    • Shein

    Heb jij een kortingscode gevonden?

    Laat ons weten of er nog een code is die niet op onze pagina staat!
    Vul de kortingscode hier in

    Geef een abonnement cadeau

    Ken je een geschiedenis-liefhebber die je wilt verblijden? Doe diegene dan een abonnement op dit magazine cadeau. Een jaarabonnement geef je al vanaf €42,50! Het abonnement loopt automatisch af, dus je hebt geen onverwachte kosten.
    2000
    Toon meerVerberg