KortingscodesPowered by
  Suggesties:
   Recent bezocht

    Black Friday 2020 in Nederland

    Check hier de beste deals van Black Friday en bespaar tot 80% bij je favoriete winkel.

    Black Friday 2020

    Sta je op het punt een dure aankoop te doen? Wacht dan tot Black Friday op vrijdag 27 november. Tijdens Black Friday, en in de week ervoor, ontvang je tot 80% korting bij héél véél winkels in Nederland. Speciaal voor jou hebben we de winkels met de beste deals onder elkaar gezet. Happy Black Friday!

    Aankomende Black Friday data

    2020 — 27 November

    2021 — 26 November

    2022 — 25 November

    2023 — 24 November

    Bespaar bij je favoriete winkel

    Op 27 november 2020 kun je hoge korting ontvangen in winkels door heel Nederland. De meeste winkels bieden de kortingen online aan. De beste koopjes staan op de homepage, maar bekijk ook zeker de speciale Black Friday pagina’s. Hier vind je een overzicht van alle kortingen die op dat moment geldig zijn. Vergeet ook niet de apps te checken. Soms zijn er speciale app kortingscodes waarmee je extra kunt besparen. Ben je niet zo’n online shopper, en ga je liever de winkelstraat in? Ook in fysieke winkels scoor je voordeel!

    MediaMarkt | Tot 50% korting op tv's

    Dyson | Tot €100 korting op stofzuigers

    Nike | 20% korting op veel artikelen

    ABOUT YOU | 20% korting op alles

     Bol.com | €25 korting op elektronica

    Het ontstaan van Black Friday

    Kortingsspektakel Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Hier vindt het elk jaar plaats op de vierde vrijdag van november, de dag na Thanksgiving. Amerikanen beginnen op deze dag met het inslaan van hun kerstcadeaus en doen dit door Black Friday erg voordelig. Bijna alle winkels doen mee en de korting is extreem. Vooral bij winkels met elektronica en huishoudelijke apparaten valt veel te besparen. Ook in Nederland is het kortingsspektakel uitgegroeid tot een van de drukste winkeldagen van het jaar. Nederlandse consumenten kopen op deze dag voornamelijk bij MediaMarkt en Amazon.

    Black Friday in Nederland

    Black Friday is hét moment om voordeel te scoren bij winkels in Nederland. Bij veel winkels ontvang je korting op een deel van de collectie, of zelfs op het hele assortiment. Daarnaast kun je extra besparen op artikelen in de sale. Naast de scherpe prijzen strooien veel winkels met hoge kortingscodes. Kijk er dus niet gek van op als je een kortingscode voor 50% korting voorbij ziet komen. Wil je besparen op de verzendkosten? Ook dan is het slim om te bestellen tijdens Black Friday. Vaak komen de bezorgkosten te vervallen, of krijg je gratis verzending met een speciale kortingscode.