Beste winkels
Menu

AD Kortingscodes is een commerciële samenwerking met Global Savings Group. Wij ontvangen mogelijk een commissie indien u gebruik maakt van de kortingen op onze pagina.

Bespaar bij 100+ winkels

Sta je op het punt een dure aankoop te doen? Dan zit je goed op deze pagina. Tijdens Black Friday op vrijdag 25 november, en in de weken ervoor en erna, ontvang je tot 80% korting bij héél véél winkels in Nederland. Populaire winkels waar je goede aanbiedingen kunt verwachten, zijn onder andere Lego, Lenovo, Nike, bol.com en H&M. Maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Speciaal voor jou hebben we de scherpste deals uitgezocht én de winkels met de beste kortingscodes en aanbiedingen op één pagina verzameld!

Black Friday is voorbij! 25 November

Bespaar met een Tink kortingscode

Bekijk alle deals waarmee je tot 50% bespaart op smart home items

Bekijk hier alle Black Friday deals

Al onze beste kortingscodes en Black Friday deals hebben we hieronder voor je verzameld. Wedden dat er ook iets voor jou tussenzit?

Een aantal feitjes over Black Friday

Het ontstaan van deze dag

Dit kortingsspektakel is overgewaaid uit Amerika. Hier vindt het evenement elk jaar plaats op de vierde vrijdag van november, de dag na Thanksgiving. Amerikanen beginnen op deze dag met het inslaan van hun kerstcadeaus en doen dit door Black Friday tot wel 80% voordeliger. Bijna alle winkels doen mee en de korting is extreem. Vooral bij winkels met elektronica en huishoudelijke apparaten valt tijdens Black Friday veel te besparen. Ook in Nederland is het kortingsspektakel uitgegroeid tot een van de drukste winkeldagen van het jaar. Nederlandse consumenten kopen op deze dag voornamelijk bij bol.com, MediaMarkt en Amazon.

Black Friday in Nederland

Black Friday is hét moment om voordeel te scoren in Nederland. Veel winkels geven rond deze datum korting op een deel van de collectie, of zelfs op het hele assortiment. Daarnaast kun je extra besparen op artikelen in de sale. Naast de scherpe prijzen strooien veel winkels met hoge kortingscodes. Kijk er dus niet gek van op als je een kortingscode voor 60% korting voorbij ziet komen tijdens Black Friday. Wil je besparen op verzendkosten? Ook dan is het slim om te bestellen op 25 november. Vaak komen de bezorgkosten te vervallen of krijg je gratis verzending met een speciale kortingscode.

Op welke producten kun je het meeste besparen?

Zoals we eerder schreven kon je in het begin vooral bij winkels met elektronica en huishoudelijke apparaten veel besparen. Tegenwoordig is Black Friday zo gegroeid dat je op letterlijk alles kunt besparen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe tv, nieuwe sneakers of een reiskoffer, korting pakken kun je sowieso. Vooral veel kledingwinkels hebben zich de afgelopen jaren aangesloten bij Black Friday, waardoor wij ook voor deze shops veel kortingscodes kunnen aanbieden.

Hoelang zijn de aanbiedingen geldig?

Hoelang aanbiedingen geldig zijn is moeilijk te zeggen en verschilt vaak per shop! We raden wel aan om gelijk toe te slaan als je een hele goede aanbieding tegenkomt. Sommige deals staan namelijk maar heel kort online, een uurtje bijvoorbeeld. Niet alleen op Black Friday zelf kun je veel besparen, maar ook in aanloop naar dit evenement kun je veel korting pakken. Houd deze website en de nieuwsbrieven van je favoriete winkels dus goed in gaten. Wie weet vind je al een goede kortingscode die je kunt gebruiken in je winkelmandje.

Bij welke winkels bespaar je dit jaar tijdens Black Friday het meest?

Gymshark

Vergeet niet om te kijken welke Black Friday deals Gymshark dit jaar online heeft staan

Sonos

Op de beste audioapparatuur kun jij dit jaar ontzettend veel korting pakken!

AD Kortingscodes 2023Contact | Over ons | Privacystatement | Cookiestatement | Colofon | FAQ |